Autoheat

Τι είναι το autoheat

To AutoHeat είναι ένα σύστημα θέρμανσης που προσφέρει αυτονομία σωμάτων καλοριφέρ σε σπίτια & γραφεία με κεντρική θέρμανση, με την προσαρμογή ηλεκτρικής αντίστασης.

Χωρίς να αλλάξουμε τα σώματα καλοριφέρ, χωρίς να τα αποσυνδέσουμε από το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουλέψουν και με το παλιό σύστημα, προσαρμόζουμε την αντίσταση με το δικό της θερμοστάτη χώρου.

Ζεσταίνουμε λοιπόν τοπικά το νερό του σώματος και μόνο, χωρίς να σπαταλούμε ενέργεια για σωληνώσεις και άλλες παράπλευρες απώλειες. Φυσικά αφού το προϊόν έχει θερμοστάτη μόλις ο χώρος φτάσει τη θερμοκρασία που ορίσαμε η αντίσταση σταματάει να δουλεύει.

Έχοντας λοιπόν απόλυτη αυτονομία σε κάθε χώρο, ξοδεύοντας μόνο όση ενέργεια χρειάζεται για να ζεστάνουμε το νερό μόνο του συγκεκριμένου σώματος καλοριφέρ, κάνουμε τη μέγιστη οικονομία.

Η ισχύς των ηλεκτρικών αντιστάσεων μπορεί να είναι 500W, 1000W, 1500W και 2000W. Το κύριο κριτήριο που έχει σημασία για την επιλογή της σωστής ηλεκτρικής αντίστασης είναι η θερμική ισχύς του καλοριφέρ που έχουμε ήδη.

Πλεονεκτήματα

50% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση.

30% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο σε μονοκατοικίες.

Δεν αλλάζουμε σώματα, ούτε αποσυνδεόμαστε από το υπάρχον σύστημα.

Ζεσταίνουμε πολύ λιγότερο νερό, αφού ζεσταίνουμε μόνο το νερό του σώματος και όχι σωληνώσεις & αποθήκη νερού.

Είναι το σύστημα με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Με το παρόν σύστημα ακόμα και σε περίπτωση βλάβης, όλα τα υπόλοιπα σώματα δουλεύουν κανονικά.

Το σύστημα δεν χρειάζεται συντήρηση – και προφανώς ετήσια έξοδα service.

Δε χρειάζονται υδραυλικές μετατροπές στο δίκτυο θέρμανσης.

Δε χρειάζονται ηλεκτρικές μετατροπές, αφού οι αντιστάσεις συνδέονται σε απλές πρίζες.

Εκμεταλλευόμαστε τις ιδιότητες του σώματος που έχουμε, τα οποία ζεσταίνουν τον αέρα αλλά και τα δομικά στοιχεία του σπιτιού μέσω της υπέρυθρης που εκπέμπουν.

Αναζήτηση Προϊόντων

Κατηγορίες Προϊόντων